BAVAR

Megbízható partner az automatikában

Épületautomatizálás

azaz épületbe bépített berendezések összehangolt működtetése könnyen kezelhető, felhasználóbarát irányítófelületen keresztül.

Hűtés-, fűtés-, légállapot-szabályozás

Színvonalas berendezések segítségével állítjuk össze a megrendelő igényeinek legjobban megfelelő rendszert. A rendszer igény szerint tartalmazhat felületfűtést és -hűtést, légkezelő berendezést, melegvíz-készítést, illetve hőhasznosítást is.

Villamos berendezések vezérlése

Elkészítjük az ön számára ideális rednszert, amely magában foglalja a világításvezérlést, az árnyékolástechnika (redőny, zsaluzia) vezérlését, valamint a villamos hálózat vezérlését.

Adatgyűjtés

A felhasznált víz-, hő- és villamos mennyiségekre vonatkozó adatgyűjtés, és az adatok kiértékelése.

A teljes folyamat

kézben tartása, a tervezéstől kezdve a villamos kivitelezésen át, a kapcsolószekrény-gyártáson keresztül a programozásig és az elkészült rendszerek üzemeltetéséig, távfelügyeletéig és karbantartásáig.

Tervezés

Igényfelmérés után a terveket korszerű technológiai színvonalon és kivitelezhető módon alkotjuk meg. Csomagunk tartalmazza az áramútrajzot, a motorlistákat és az adatpontlistát is.

Villamos kivitelezés

Munkánkat pontosan a terv szerint, minőségi anyagok felhasználásával, a határidők megtartásával végezzük el.

Kapcsolószekrény-gyártás

A tervek alapján, magas technikai minőségű anyagok és eszközök beépítésével készítjük el áttekinthető, esztétikus kapcsolószekrényeinket.

Programozás

A megrendelő igényeit tökéletesen kiszolgáló, minden beépített berendezés lehetőségeit maximálisan kihasználó rendszereket programozunk le, akár extrém működési pontossággal is.

Üzemeltetés, távfelügyelet, karbantartás

Az általunk kivitelezett rendszereket megfelelő pontossággal karbantartjuk, működőképességüket folyamatosan ellenőrizzük. A távfelügyelet révén az esetleges meghibásodásokra hamarabb tudunk reagálni, mint ahogyan azt az üzemeltető észrevenné. Ezáltal jelentős megtakarítást érhetünk el.