BAVAR

Megbízható partner az automatikában

Rólunk

25 éve rendszereket építünk

A Bavar Kivitelező és Szolgáltató Kft. 1995 óta folyamatosan működik. A cég száz százalékig magyar tulajdonban van, fő tevékenységi köre az épületgépészeti automatika rendszerek komplett kivitelezése, tervezése.

Büszkék vagyunk rá, hogy megalakulásunk óta az épületautomatikával foglalkozó hazai multinacionális vállalatokkal kiemelkedően jó kapcsolatot ápolunk, és számos nagy léptékű projekt kivitelezésében együttműködhettünk velük. A Bavar Kft. elismert szervízpartnere a Siemens ZRt.-nek és a Johnson Controls rendszerháznak, az ő termékeiket forgalmazzuk, rendszereiket programozzuk és szervizeljük.

Cégünk elkötelezett az elsőosztályú munkavégzés és a megrendelő érdekeinek maximális figyelembe vétele mellett. Fontosnak tartjuk, hogy a megrendelő a legjobb minőségű és műszaki tartalmú berendezést a lehető legrövidebb határidővel kapja meg, ugyanis minden esetben hosszú távú együttműködés kialakítására törekszünk. Újonnan telepített rendszereinkre garanciát vállalunk, a garanciális időn túl igény szerint karbantartjuk, vagy akár üzemeltetjük is őket.

25 éves tapasztalat

100% magyar tulajdon

Kiemelt partnerkapcsolatok

Magas műszaki minőség

Hosszú távú garancia

Üzemeltetés és karbantartás

A teljes folyamatot kézben tartjuk

  • Tervezés
  • Villamos kivitelezés
  • Kapcsolószekrény-gyártás
  • Programozás
  • Rendszerek üzemeltetése, távfelügyelete, karbantartása
További információ

Legfontosabb partnereink